Alt om race, biler og nyheder om bilmarkedet

Amerikanske fælge og dæk – wire wheels, cadillac fælge og dodge fælge

0

Er du typen der elsker at rode i biler, eller har du selv en amerikaner bil? Dækimporten er norden største forhandler af amerikanske dæk og fælge. Det er fælge og dæk alt lige fra wire wheels, cadillac fælge til dodge fælge. Uanset dit behov for dæk eller fælge til din amerikanske bil, er der en masse inspiration at hente hos dækimporten. 

Salg af kvalitets fælg kræver en god forståelse og kommunikation med de originale fabrikanter af diverse fælge og dæk til amerikanske biler. En god forståelse for markedets mange typer og størrelse giver et bedre og mere nuanceret billede af, hvad kunderne i sidste ende har brug til netop deres egen amerikanske bil.

Tendensen i dag er at flere og flere privatforbrugere køber specielle aluminiums fælge til deres amerikaner bil, for bedre at kunne få den perfekte sammensætning og det gode look på bilen. Markedet for amerikanske biler i Danmark er karakteriseret som et niche marked, da der i forhold til den fulde bestanddel af biler i Danmark, findes en lille procentdel af amerikanske biler. Forbrugerne af amerikanske biler i Danmark og i norden som helhed har et specielt behov og ønske til deres eventuelle nyfortolkning af deres egen kreation af deres amerikanske bil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.