Alt om race, biler og nyheder om bilmarkedet

Toyota tilbyder nu banebrydende rentefri billån

0

På et fortsat tiltagende konkurrencepræget bilmarked med købelystne danske kunder, gælder det om at være kreativ, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at lokke kunderne til. Det er netop, hvad Toyota har gjort med lanceringen af et opsigtsvækkende tilbud – nemlig billån til bare 0 procent i variabel rente. Denne forretningsmodel er aldrig før taget i brug inden for bilbranchen og markerer således en nytænkning af historiske højder. Tilbuddet understreger også de vilkår, bilforhandlere er underlagt i en tid, hvor kampen i bilbranchen om at tilbyde produkter til mest værdi for pengene bliver mere og mere udpræget.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde
med de omtalte virksomheder, eller de virksomheder, der linkes til.

Frontløber i kampen om kunderne

Det overrasker ikke, at det netop er Toyota, der melder ud med det skelsættende tilbud, da denne forhandler netop er kendt for at stå stærkt, når det gælder billige lån. Denne kendsgerning kan blandt andet ses sort på hvidt i de anerkendte forbrugertests udgivet i magasinet Tænk Penge, hvor Forbrugerrådet tre gange i træk har kåret Toyota til at være Danmarks bedste udbyder af billån. Disse kåringer baserer sig blandt andet på, at Toyota generelt finansierer billån til en særdeles attraktiv rente og meget lave omkostninger også sammenlignet med finansieringen af lån uden for selve bilbranchen.

Pressechef hos Toyota Danmark, Anders Tystrup fremhæver i denne forbindelse, at ”de to største investeringer i livet er bolig og bil. Som boligejer har man i et stykke tid haft mulighed for at optage realkreditlån nærmest uden rente eller måske endda med negativ rente. Den mulighed ønsker vi også at give vores kunder, når de køber bil. Derfor lancerer vi nu et helt rentefrit lån, hvor de eneste reelle udgifter er kreditomkostningerne”. Sådan udtaler Tystrup sig om den usædvanligt billige lånemodel, som Toyota i øjeblikket gør sig bemærket med. Toyota arbejder altså ud fra et synspunkt, hvor der trækkes finansielle tråde mellem bil- og boliglån, idet der i begge tilfælde er tale om investeringer af større omfang.

Ny bil inden nytår 

Det er med at få benene på nakken, hvis du skal nå at udnytte Toyotas rentefrie lån, tilbuddet gælder nemlig kun til udgangen af dette år. Alle fabriksnye Toyota-modeller er i princippet underlagt det rentefri lånetilbud i det omfang, de kan importeres inden 31. december 2016. Bilen skal nemlig være indregistreret inden nytår, før tilbuddet gør sig gældende, hvilket stiller krav til forhandlernes lagerinventar. En specialbil som sportsvognen GT86 kan eksempelvis være vanskelig at få i hænde inden for den korte frist.

Ifølge Anders Tystrup er de rentefri billån et eksklusivt tilbud, der sandsynligvis ikke vender tilbage i den nærmeste fremtid. ”Vi forventer ikke, at den historisk lave rente på 0 procent vender tilbage efter nytår. Derfor gælder det om at være hurtig, og vi anbefaler da også, at man lægger vejen forbi en Toyota-forhandler i den allernærmeste fremtid, hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet”, sådan fortæller Tystrup til Bilsektionen (http://www.bilsektionen.dk/kan-du-faa-rentefrit-billaan/). Der er altså ikke tid til at tøve, hvis du gør dig tanker om at udnytte Toyotas ekstraordinære lånetilbud.

Leave A Reply

Your email address will not be published.