Alt om race, biler og nyheder om bilmarkedet

Digital synlighed for virksomheder

0

Opnå digital synlighed med en forretningsmæssig udvikling skabt gennem langtidsholdbar indsigt i data, som afdækker brugerens rejse digitalt. Disciplinerne Facebook-, Google- og LinkedIn Ads er allesammen annonceringer med forskellige egenskaber. 

Det afhænger af den enkelte virksomheds ønske for markedsføring, og hvilke mål den enkelte virksomhed har for fremtidig trafik og awareness. 

Lemon Marketing arbejder ud fra et strategihjul med alle deres kunder. På den måde holdes der et overblik over alle virksomhedens processer. Det er en kvalitetssikring for Lemon Marketing, men også for virksomheden. 

På den måde kan der trackes relevant data fra besøgende på din hjemmeside. For at skaffe flere besøgende til din hjemmeside skal din synlighed online skabes. 

Søgemaskineoptimering (SEO) er en disciplin som kan være med til at skabe synlighed på Google. Man skal dog være tålmodig med SEO, da det ofte tager flere måneder før man ser resultater. Den enkelte virksomhed skal gøre op med sig selv, hvilke søgeord som er relevante, på den måde kan der udvikles linkbuilding med de organiske og relevante søgeord for at pege andre domæner hen mod din hjemmeside. Her er det en god ide at lave intern linkbuilding og page titles og meta description for at give Google bedre indsigt i din hjemmesides indhold. På den måde kan Google bedre forstå dit indhold og anbefale din side til andre brugere. 

Med betalt annoncering kan man se resultater fra dag 1. Ved at annoncere, kan du ramme de kunder som er tættest på en konvertering, hvilket skaber mere trafik og selvfølgelig en transaktion, som ofte er målet for langt de fleste virksomheder. For nogen virksomheder kan det være målet at skabe kliks eller downloads af nyhedsbreve for at give kunderne indsigt i dit brand. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.